لیست مراکز تحت پوشش بیمه معلم

جهت مشاهده لیست مراکز تحت پوشش بیمه معلم طرف قرارداد بیمه تکمیلی دانشگاه اینجا کلیک نمایید.

تذکر1: حق بیمه پرداختی پرسنل برای هر کدام از سرپرست، همسر، افراد تحت تکفل و یا تحت پوشش مبلغ 000/85 ریال می باشد.

تذکر2: والدین پرسنل در صورت داشتن بیمه اولیه از شرط تحت تکفل بودن سرپرست مستثنی هستند.

تذکر 3: در صورت نداشتن گواهی اشتغال به تحصیل برای فرزندان ذکور تا سن 25 سالگی نسبت به  حذف آن اقدام نمایید در غیر اینصورت بیمه هیچگونه تعهدی در قبال پراخت خسارت نخواهد داشت و در صورت تخلف مبلغ حق بیمه برداشتی مسترد نخواهد شد.

تذکر 4: در صورت ازدواج فرزندان اناث نسبت به  حذف آن اقدام نمایید در غیر اینصورت بیمه هیچگونه تعهدی در قبال پراخت خسارت نخواهد داشت و در صورت تخلف مبلغ حق بیمه برداشتی مسترد نخواهد شد.

تذکر 5: کلیه مدارک و فرم های  تکمیلی به نماینده رفاهی آن واحد تحویل داده شود.

ساعت : 9:26 -  روز  : چهار شنبه  - 4 /  2 / 1392 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :1148