کسب رتبه برتر در جشنوراه قرآنی توسط کارکنان و دانشجویان دانشکده

در هفدهمین جشنواره قرآن و عترت اساتید و کارکنان و هجدهمین جشنواره قرآنی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کاشان ، تعدادی از کارکنان و دانشجویان دانشکده پیراپزشکی  در بخش شفاهی مسابقات حائز رتبه های اول تا سوم در رشته های تحقیق و حفظ قرآن کریم شدند. این موفقیت را . تبریک عرض نموده امیدواریم همواره در راه سلامت نفس و تزکیه و تهذیب روح که فطرت آشنای تمامی انسانهاست ، توفیقات خداوند یاورتان باشد.

راوبط عمومی دانشکده پیراپزشکی

نتایج مسابقات بخش شفاهی

آقای عزیزاله خدادوست رتبه سوم در رشته تحقیق

خانم مریم محمدی رتبه سوم در بخش حفظ یک جزء

آقای محسن چیت ساز دانشجوی هوشبری رتبه دوم در بخش  تحقیق

آقای حسین قادری دانشجوی رشته علوم آزمایشگاهی رتبه اول در رشته حفظ کل

خانم منصوره کاشانچی دانشجوی رشته علوم آزمایشگاهی رتبه اول در رشته تحقیق

خانم سمیرا شبانی زاده آرانی دانشجوی رشته علوم آزمایشگاهی رتبه اول در رشته حفظ 5 جزء

مرحله نهایی بخش شفاهی مسابقات  24 لغایت 27 مردادماه سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی سبزوار برگزار خواهد شد.

خبر مرتبط : نتایج بخش شفاهی جشنواره قرآنی اعلام شد

ساعت : 8:5 -  روز  : چهار شنبه  - 18 /  2 / 1392 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :922