امام باقر (ع) : تمام کمال در سه چیز است : فراگرفتن علم دین و شکیبایی در پیش آمدها و ناگواریها و اندازه نگه داشتن در زندگی.  انوارالبهیه صفحه ۱۴۳

برگزاری جلسه آزمایشی ارائه پروژه های سیستم اطلاعات بیمارستانی (HIS)

جلسه آزمایشی نمایش پروژه های سیستم اطلاعات بیمارستانی (HIS) طراحی شده توسط کارآموزان فن آوری اطلاعات سلامت برگزار گردید.

در این جلسه پروژه 2 نفر از دانشجویان کارشناسی فن آوری اطلاعات سلامت ورودی بهمن 88 ( درس کارآموزی در عرصه) در نیمسال دوم 92-91 که با توجه به آیتم های زیبایی گرافیک، کامل بودن، گزارش گیری، کار با ماوس، ساختار جداول، بدون خطا بودن با بالاترین امتیاز  انتخاب شده بود ، روز  یکشنبه 12/3/92 در دانشکده پیراپزشکی ارائه شد.

لازم به ذکر است پروژه های ارائه شده در این جلسه به صورت کامل در جلسه روز سه شنبه 4/4/92 در آمفی تئاتر ابن سینای دانشکده نمایش داده می شوند .

جهت دانلود پوستر جلسه کارآموزی می توانید اینجا را کلیک نمایید.

ساعت : 12:43 -  روز  : دو شنبه  - 13 /  3 / 1392 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :816