تبریک

کسب افتخاری دیگر توسط آقای دکتر باقر فرهود عضو هیئت علمی گروه فیزیک پزشکی – رادیولوژی دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان

بنا بر اعلام موسسه الزویر و بر اساس آخرین بروز‌رسانی این موسسه جناب آقای دکتر باقر فرهود عضو هیئت علمی گروه فیزیک پزشکی-رادیولوژی این دانشکده در لیست یکصد هزار نفر دانشمند برتر دنیا در تمامی رشته‌ها بر پایه شاخص‌های استنادی استاندارد شده قرار گرفتند. معمولا هر ساله پژوهشگران دانشگاه استنفورد براساس پژوهشی که بر روی داده‌های اسکوپوس انجام می‌دهند و براساس شاخص‌هایی چون تعداد مقالات چاپ شده و میزان استنادات به مقالات منتشر شده و برخی شاخص‌های دیگر اقدام به انتشار فهرست یکصدهزار نفر دانشمند پراستناد در 22 حوزه علمی و 176 زیر شاخه آن و 2 درصد برتر حوزه‌های علمی مربوطه می‌نماید.

دانشکده پیراپزشکی این موفقیت را به ایشان تبریک گفته و برای ایشان توفیقات روزافزون آرزومند است. لازم به یادآوری است در سال گذشته میلادی نیز نام آقای دکتر باقر فرهود در لیست دانشمندان 2 درصد برتر رشته خود قرار داشت.

ساعت : 10:37 -  روز  : چهار شنبه  - 19 /  8 / 1400 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :181