امام باقر (ع) : تمام کمال در سه چیز است : فراگرفتن علم دین و شکیبایی در پیش آمدها و ناگواریها و اندازه نگه داشتن در زندگی.  انوارالبهیه صفحه ۱۴۳

تغذیه در ایام امتحانات

از سوی کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه عنوان شد :

توصیه های تغذیه ای روزهای امتحان برای دانشجویان

کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت گفت: دانشجویان در فصل امتحانات تخم مرغ، کنجد، عسل و غذاهای حاوی آهن مصرف کنند.

دکتر پریسا ترابی افزود: دانشجویان در ایام امتحانات سعی کنند سه وعده غذایی کامل بخورند و میان وعده های غذایی را هم فراموش نکنند. میان وعده صبح ساعت 10 صبح و میان وعده عصر و میان وعده شب هم قبل از خواب.

وی افزود: مصرف یک لیوان شیر قبل از خواب هم برای خواب آرام در شب ها خوب است و دانشجویان در این فصل از تحصیل، غذای سنگین نخورند تا صبح با اشتها و سرحال بیدار شده و صبحانه کامل بخورند، چون صبحانه کامل به کارآیی ذهنی آنان در امتحانات خیلی کمک می کند.

دکتر ترابی اظهار داشت: وجود برخی مواد مغذی در صبحانه کمک می کند به انرژی داشتن موقع امتحان، مثل تخم مرغ که از گرسنگی در زمان امتحان پیشگیری می کند.

وی اضافه کرد: عسل و کنجد هم به فعال شدن ذهن دانشجویان کمک می کند تا از آموخته هایشان در امتحان بیشتر بهره ببرند.

وی گفت: دانشجویان همچنین در شب های قبل از امتحان از خوردن غذای چرب و سنگین اجتناب کنند.

وی درخصوص مشکل عدم تمرکز در امتحان نیز گفت: این دانشجویان باید از لحاظ کم خونی بررسی شوند، خانم ها به خصوص باید در منابع غذایی خود غذای آهن دار مصرف کنند، مثل غلات، حبوبات و انواع گوشت و در صورت کم خونی زیاد ضمن مراجعه به پزشک قرص آهن مصرف کنند.

لینک مرتبط : دایره امتحانات دانشکده پیراپزشکی

ساعت : 7:58 -  روز  : یکشنبه  - 2 /  4 / 1392 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :734