دوره آموزش تفسیر و تدبر در قرآن کریم

تفسیر سوره لقمان ویژه اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه

معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه در راستای ترویج فرهنگ و مفاهیم قرآن کریم در نظر دارد دوره آموزش تفسیر و تدبر در قرآن کریم را بر اساس تفسیر نمونه حضرت آیت­ اله مکارم شیرازی به صورت دوره ­ای و منظم جهت اعضا محترم هیئت علمی برگزار نماید.

آغازگر این دوره سوره مبارکه لقمان می­باشد علاقمندان جهت شرکت در این دوره می­ توانند طبق جدول زیر اطلاعات خود را به پست الکترونیکیfarhangikaums@yahooo.com ایمیل نمایند.

پست سازمانی

محل خدمت

کد ملی

شماره همراه

شماره محل کار

پست الکترونیک

ضمناً زمان برگزاری آزمون و ایمیل سوالات 31 مرداد ماه و به صورت غیر حضوری و اینترنتی می ­باشد که  شرکت کنندگان فرصت دارند پاسخ­ها را از ساعت 23-21 پنجشنبه 31 مرداد ماه در قالب فایل word به پست الکترونیکfarhangikaums@yahooo.com ایمیل نمایند.

ساعت : 11:20 -  روز  : چهار شنبه  - 23 /  5 / 1392 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :923