امام باقر (ع) : تمام کمال در سه چیز است : فراگرفتن علم دین و شکیبایی در پیش آمدها و ناگواریها و اندازه نگه داشتن در زندگی.  انوارالبهیه صفحه ۱۴۳

اطلاعیه فوری

اجرای تسهیلات فرزندان اعضای هیئت علمی دانشگاه

از سوی معاون محترم فنی وآماری سازمان سنجش آموزش کشور اعلام گردیدکه اجرای تسهیلات فرزندان اعضای هیئت علمی دانشگاهها ومراکز آموزش عالی کشور ( موضوع مصوبه جلسه 735 مورخ 92/4/25 شورای عالی انقلاب فرهنگی ) برای پذیرفته شدگان آزمون سراسری سال 1392 وهمانند سال 1391 بصورت اینترنتی وبا ثبت نام در آدرس http://92.242.195.127/fm انجام شود .لذا خواهشمند است دستور فرمائید که اعضای محترم هیئت علمی ذینفع از مراجعه حضوری به این سازمان خودداری نموده وتنها از طریق ثبت نام در آدرس فوق اقدام به ارسال درخواست ومدارک مورد نیاز اقدام نمایند.

زمان شروع ثبت نام جهت استفاده از تسهیلات فوق 72 ساعت پس از اعلام نتایج نهایی آزمون سراسری سال 1392 می باشدوفقط بصورت اینترنتی انجام شده وامکان مراجعه حضوری به این سازمان وجود ندارد .وضعیت تقاضای داوطلب وزمان مراجعه جهت دریافت معرفی نامه به دانشگاه از طریق پروفایل شخصی ( صندوق شخصی داوطلب که در زمان ثبت نام برای وی ایجاد می شود) به اطلاع ایشان خواهد رسید.

لازم است متقاضی مدارک لازم را طبق بند 5 دستورالعمل اجرایی مذکور تهیه نموده واسکن آنها را از طریق سایت فوق ارسال نماید واصل مدارک را در هنگام دریافت معرفی نامه ثبت نام در دانشگاه جهت بررسی اصلت تصاویر ارسالی به این سازمان تحویل دهد. بدیهی است در صورت وجود هرگونه مغایرت در مدارک تحویل معرفی نامه امکان پذیر نمی باشد.

منبع خبر:  پورتال معاونت آموزشی

ساعت : 13:24 -  روز  : سه شنبه  - 12 /  6 / 1392 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :1049