مقام های برتر در پنجمین المپیاد علمی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی کشور

کسب رتبه دوم تیمی در حیطه نورآورانه (هنر) و چهارم تیمی در حیطه مدیریت

گروه دانشجویان اعزامی از دانشکده پیراپزشکی و دانشکده پزشکی در حیطه " هنر در آموزش پزشکی" پنجمین المپیاد دانشجویان علوم پزشکی کشور ( آقایان: حامد عدالت «دانشجوی رشته رادیولوژی»، امین طهمورث و مصطفی حاج رضائی «دانشجویان رشته پزشکی») و در "حیطه مدیریت"(خانم مریم نزادی و خانم میثاق ظهیری ( دانشجویان «مدیریت وفن آوری اطلاعات سلامت» وآقای دکتر سید بهروز مسعودی " دانشجوی رشته پزشکی") در رقابتی سخت و تنگاتنگ توانستند به ترتیب رتبه دوم و چهارم را کسب نمایند. آزمون هنر در آموزش پزشکی اولین بار در سال جاری جزء حیطه های المپیاد کشور قرار گرفت و در تاریخ 16/6/1392 لغایت 21/6/1392  در شهر کرمان برگزار گردید.

دانشکده پیراپزشکی کسب این موفقیت را  به شما دانشجویان گرامی تبریک عرض نموده تداوم همّت ، سعادت و سربلندی شما را از درگاه حضرت سبحان آرزومندست.

ساعت : 13:16 -  روز  : یکشنبه  - 24 /  6 / 1392 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :1028