مسابقات سوگواره فرهنگی هنری مصلح امت

شورای امر به معروف و نهی از منکر معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه به مناسبت ماه ایثار و شهادت، ماه محرم و هفته احیاء امر به معروف و نهی از منکر سوگواره فرهنگی هنری مصلح امت را برگزار می­ نماید.

این مسابقه در بخش ­های کتابخوانی و هنری ویژه کارکنان و خانواده­ های ایشان می باشد.

مهلت ارسال پاسخ­ های بخش کتابخوانی  تا پایان ماه صفر می­ باشد.

در بخش هنری

موضوعات رشته نقاشی: مهربانی امام حسین(ع) با کودکان – حضرت ابوالفضل(ع) و مشک آب-  آخرین نماز امام حسین(ع) و یارانش – امام حسین(ع) کشتی نجات امت – امام حسین(ع) و امر به معروف و نهی از منکر – حضرت ابوالفضل(ع) پرچمدار کربلا – حضرت زینب (س) قافله­ سالار عشق – اسارت آل­اله و ظلم یزیدیان – شهدای دشت کربلا و...

و موضوعات رشته خوشنویسی: السلام علیک یا اباعبدالله، ان الحسین مصباح الهدی و سفینه النجاه- اللهم الرزقنی شفاعه­الحسین یوم الورود، کل یوم عاشوراو کل ارض کربلا می­ باشد.

- بخش هنری ویژه سنین 5 -15 سال می­ باشد.

- شرکت کنندگان آثار خود را در قالب کاغذ A4یا A3همراه با ذکر مشخصات فردی (نام و نام خانوادگی،مقطع تحصیلی، شماره تماس و نسبت با کارمند) به امور فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه واقع در دانشکده پزشکی تحویل نمایند.

مهلت ارسال آثار بخش هنری تا پایان ماه محرم می­ باشد.

- علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می­ توانند با داخلی 548 تماس یا به امور فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه مراجعه نمایند.

منبع بخش کتابخوانی

سوالات بخش کتابخوانی

منبع خبر: پورتال معاونت دانشجویی فرهنگی

ساعت : 9:52 -  روز  : سه شنبه  - 21 /  8 / 1392 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :726