آزمون کارشناسی ارشد

آزمون کارشناسی ارشد سال 93 همزمان با سراسر کشور در دانشگاه برگزار می شود

آزمون کارشناسی ارشد سال 93 همزمان با سراسر کشور، پنج‌ شنبه و جمعه مورخ  22 و 23 خرداد ماه سال جاری در دو نوبت صبح و بعدازظهر در دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار می شود.

در این آزمون 615 نفر (186مرد و 429خانم) در رشته های مختلف بهداشتی درمانی حضور دارند و بیشترین شرکت کننده در رشته های پرستاری، مهندسی بهداشت محیط و بیوشیمی بالینی است.

شایان ذکر است کلیه اطلاعات مربوط به این آزمون مانند دریافت کارت ورود به جلسه، قراردادن کلید اولیه سئوالات و ... در پایگاه اطلاع رسانی www.sanjeshp.ir موجود می‌باشد.

لازم به ذکر است شرکت کنندگان باید یک ساعت قبل از شروع آزمون در حوزه دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان حضور یابند.

منبع خبر: پورتال وب دا

ساعت : 11:57 -  روز  : سه شنبه  - 20 /  3 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :793