دوره آموزشی ویژه اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه

معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه در نظر دارد دوره آموزشی غیر حضوری را از کتاب« صلح امام حسن پرشکوهترین نرمش قهرمانانه تاریخ تالیف شیخ راضی آل یاسین و ترجمه آیت الله خامنه ای» ویزه اعضای محترم هیئت علمی برگزار نماید .

علاقه مندان جهت شرکت در دوره مذکور می توانند از تاریخ 21/4/ 93 لغایت 6/5/93مشخصات خود را طبق جدول ذیل به آدرس الکترونیکی farhangikaums@yahoo.comارسال نمایند .

شایان ذکر است امتیاز دوره مذکور بر اساس بند یک ارتقاء اعضای هیئت علمی معادل 4 ساعت امتیاز فرهنگی محسوب می گردد.

سوالات آزمون در تاریخ 16/ 5 /93 به آدرس ایمیل شرکت کنندگان ارسال میگردد.

جهت دریافت فایل pdf کتاب صلح امام حسن(ع) کلیک نمایید

پست سازمانی

محل خدمت

شماره همراه