جلسه تقدیر و تشکر از عوامل اجرایی ستاد استقبال از دانشجویان جدیدالورود دانشکده پیراپزشکی + تصاویر

جلسه ای به منظور تقدیر و تشکر ازعوامل اجرایی فرایند استقبال از دانشجویان جدیدالورود سال تحصیلی  93-94  ورودی مهر در دفتر سرپرست دانشکده پیراپزشکی برگزار گردید. این جلسه که با حضور سرپرست، معاون آموزشی و مسئول برگزاری و جمعی از دانشجویان شرکت کننده در  این فرایند همراه بود پس از تبادل نظر در خصوص روند برگزاری مراسم استقبال از دانشجویان جدیدالورود و اهداء لوح تقدیر به کار خود پایان داد.

ساعت : 12:38 -  روز  : دو شنبه  - 7 /  7 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :893