جشنواره شهید مطهری

برگزاری هشتمین جشنواره شهید مطهری و شانزدهمین همایش علوم پزشکی در اردیبهشت ماه سال 1394

جشنواره شامل دو بخش دانشگاهی و کشوری است روند برگزاری جشنواره دانشگاه به شرح ذیل می باشد:

1. ارسال فراخوان در اسرع وقت به واحدهای مرتبط دانشگاه
  2. جمع آوری گزارشات ومستندات فرآیندهای دانشگاهی تا نیمه دیماه
  3. داوری وانتخاب فرایندهای برتر دانشگاهی تا پایان دیماه
  4. شروع بارگذاری اطلاعات در پرتال کشوی از ابتدای بهمن به مدت یک هفته

دانشگاهها به قرار ذیل حداکثر فرآیندهای مطلوب و منتخب را جهت شرکت در جشنواره به طریق یاد شده ارسال می نمایندد:

دانشگاههای علوم پزشکی تهران - شهید بهشتی – اصفهان – اهواز – ایران – تبریز – شیراز – مشهد (در هر حیطه حداکثر چهار فرآیند)

دانشگاههای علوم کرمان – اراک – ارومیه – بابل – بندرعباس – زاهدان – زنجان – قزوین – کرمانشاه – گیلان –مازندران – همدان – یزد – بقیه ا... ودانشگاه آزاد اسلامی(در هر حیطه حداکثر سه فرآیند)

دانشگاههای علوم پزشکی اردبیل – خراسان جنوبی (بیرجند) – رفسنجان – سمنان – کاشان – لرستان – کردستان –
گلستان- ایلام – خراسان شمالی (بجنورد)– بوشهر – جهرم – زابل – سبزوار – شاهرود – شهرکرد – فسا – قم –گناباد –
یاسوج – البرز – علوم بهزیستی و توانبخشی – شاهد- ارتش (در هر حیطه حداکثر دو فرآیند)

دانشگاههای علوم پزشکی نیشابور – تربت حیدریه – جیرفت – بم – مراغه – دزفول – بهبهان – لارستان (در هر حیطه حداکثر یک فرآیند)

دستورالعمل اجرایی هشتمین جشنواره آموزشی شهید مطهری توسط معاونت آموزشی وزارت متبوع اعلام گردید. این جشنواره در اردیبهشت ماه سال 1394 در 6 حیطه به شرح ذیل برگزار می­گردد:

حیطه های ششگانه:

• تدوین وبازنگری برنامه های آموزشی
  • روشها وتکنیک های آموزشی
  • سنجش - ارزشیابی واثربخشی
  • مرجعیت - رهبری ومدیریت آموزشی
  • مشاوره وراهنمایی وفعالیت های فرهنگی وامور تربیتی واجتماعی
  • محصولات آموزشی

دستورالعمل اجرایی هشتمین جشنواره شهید مطهری

منبع خبر: پرتال معاونت آموزشی

ساعت : 8:25 -  روز  : پنج شنبه  - 20 /  9 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :831