دوره آموزش غیر حضوری ویژه اعضا محترم هیئت علمی

دوره آموزشی غیر حضوری ویژه اعضاء هیئت علمی برگزار می گردد

معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه در نظر دارد هفتمین دوره آموزش غیر حضوری ویژه اعضا محترم هیئت علمی از کتاب سیره پیامبر اکرم (ص) با نگاهی به قرآن کریم تألیف حجت ­الاسلام و المسلمین قرائتی را برگزار نماید.

شرکت در دوره مذکور براساس بند 8 ماده یک آیین ­نامه ارتقاء اعضاء هیئت علمی معادل 3 ساعت امتیاز فرهنگی محسوب می­ گردد.

علاقمندان می­توانند مشخصات کامل خود شامل نام و نام خانوادگی، کدملی، شماره تماس و محل خدمت خود را تا تاریخ 25/12/93 به farhangikaums@yahoo.com ایمیل نمایند.

زمان آزمون مذکور دوشنبه 93/12/25 و به صورت اینترنتی خواهد بود.

فایل pdfمنبع
منبع خبر: پرتال معاونت دانشجویی فرهنگی

ساعت : 11:35 -  روز  : شنبه  - 9 /  12 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :787