سومین همایش خانواده و دانشگاه

برگزاری سومین همایش خانواده و دانشگاه

سومین همایش خانواده و دانشگاه با شعار خانواده- دانشجو -  دانشگاه در تاریخ  31 اردیبهشت 1394 در آمفی تئاتر ابن سینا دانشکده پیراپزشکی و با هدف ارتقأ سطح ارتباط مؤثر خانواده، دانشجو و دانشگاه برگزار گردید.در این همایش از خانواده دانشجویان ورودی 1393-1394 دعوت شده بود.در شروع برنامه پس از خیر مقدم آقای دکتراصغرزاده سرپرست محترم دانشکده و رئیس همایش به مدعوین، سرکار خانم دکتر قریشی به ایراد سخنرانی پرداختند. ایشان در سخنرانی خود خانواده را مهم ترین پناهگاه برای تعلیم و تربیت و سازندگی نوجوانان و جوانان، برآوردن نیازهای فرزندان و محل شکل­ گیری شخصیت افراد ذکر نمودند.سپس جناب حجه الاسلام والمسلمین شاه فضل مسئول محترم دفتر نهاد مقام معظم رهبری بیانات خود را با محوریت تعالی خانواده ارائه نمودند و فرمودند، خانواده مهمترین نهاد اجتماعی است، به طوریکه پیامبر گرامی اسلام می فرماید خیرکم خیرکم لاهله و انا خیرکم لاهلی. یعنی بهترین شما کسی است که برای خانواده اش بهترین باشد.بخش اصلی و بسیار مهم این همایش، نشست پرسش و پاسخ سخنرانان و مسئولین دانشکده با خانواده ها بود،که در این قسمت به پرسشها و دغدغه های مطرح شده از سوی خانواده ها پاسخ داده شد. اشاره نمود.همچنین در پایان برنامه، خانواده ها با فضای فیزیکی دانشکده، لابراتوار و پراتیک گروه ها و اساتید مشاور توسط دانشجویان همیار آشنا شدند.

مشاهده گزارش تصویری سومین همایش خانواده و دانشگاه

ساعت : 12:19 -  روز  : یکشنبه  - 3 /  3 / 1394 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :1068