جلسه معارفه دانشجویان جدید الورود

برگزاری جلسه معارفه دانشجویان جدیدالورود

جلسه معارفه دانشجویان جدید الورود دانشجویان ورودی مهر 1394 در روز سه شنبه درتاریخ 7/7/94 دانشکده پیراپزشکی در آمفی تئاتر ابن سینای دانشکده برگزارشد.

در ابتدای جلسه آقای دکتر اصغرزاده  ضمن خیر مقدم  به دانشجویان جدیدالورود سال نو تحصیلی را به دانشجویان و اعضای هیئت علمی تبریک عرض نمودند.

در ادامه آقای حمیدرضا سیدی معاون آموزشی پژوهشی و دانشجویی دانشکده در خصوص ضوابط  و اجرای دقیق قوانین و مقرارت آموزشی توضیحاتی ارائه نمودند. همچنین خانم دکتر فاطمه رنگرز جدی در ارتباط با واحد اساتید مشاور دانشکده و شرح وظایف اساتید مشاور آنان نکاتی را بیان کردند.

در پایان خانم سیدی نماینده مرکز توسعه و آموزش پزشکی دانشگاه، کمیته های ارزشیابی و استعداد های درخشان واحد  EDCرا معرفی و مطالبی در راستای آشنایی  با آن اظهار داشتند.

ویژه دانشجویان جدیدالورود دانشکده

ساعت : 11:34 -  روز  : پنج شنبه  - 9 /  7 / 1394 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :1036