استقبال از دانشجویان جدیدالورود

جلسه تقدیر و تشکر از شرکت کنندگان در مراسم استقبال از دانشجویان جدیدالورود مهر94 + تصاویر

جلسه ای به منظور تقدیر و تشکر از دانشجویان فعال شرکت کننده در فرایند استقبال از دانشجویان جدیدالورود سال تحصیلی  94-95 ورودی مهر در تاریخ 14/7/1394 در دفتر سرپرست دانشکده پیراپزشکی برگزار گردید. این جلسه که با حضور سرپرست، معاون آموزشی و مسئول برگزاری و جمعی از دانشجویان شرکت کننده در این فرایند همراه بود، پس از تبادل نظر در خصوص روند برگزاری مراسم استقبال از دانشجویان جدیدالورود و اهداء لوح تقدیر به کار خود پایان داد.

فرایند «استقبال از دانشجویان جدیدالورود» در نیمسال اول سال تحصیلی 94-95 دانشکده پیراپزشکی در تاریخ های  28/6/94 لغایت 30/6/94 با تعامل تیم اجرائی برگزار کننده متشکل از دانشجویان همیار­، کارشناسان آموزش، اساتید راهنما و مدیریت دانشکده برگزار گردید.

این مراسم از سال 1387 در دانشکده به منظور تکریم و افزایش رفاه مراجعه کنندگان دانشکده پیراپزشکی و ایجاد فضای مناسب و صمیمانه در دانشکده برای دانشجویان جدیدالورود جهت انجام امور ثبت نام و انتخاب واحد برگزار می گردد.

ساعت : 7:51 -  روز  : پنج شنبه  - 16 /  7 / 1394 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :1271