یست و یکمین جشنواره قرآن و عترت

قابل توجه کارکنان، اساتید و دانشجویان

زمان و مکان آزمون دوره آموزشی ضمن خدمت  اخلاق در قرآن و روایات در بخش کتبی بیست و یکمین جشنواره قرآن و عترت ویژه کارکنان و اساتید و دانشجویان اعلام شد.

این دوره با احتساب 10 ساعت آموزش ضمن خدمت برای  کلیه کارکنان دانشگاه و7:5 امتیاز فرهنگی ویژه اساتید و اعضاء محترم هیات علمی دانشگاه و 2 نمره دروس معارف برای دانشجویان شرکت کننده طبق جدول ذیل اعلام شد.

این آزمون در 9 مرکز به صورت همزمان در ساعت 10 برای کلیه کارکنان ، ساعت 12 برای کلیه دانشجویان و در بازه زمانی 10 تا 14روز سه شنبه 14/2/95 برگزار خواهد شد.

ثبت نام کنندگان محترم  می بایست در یکی از مراکز برگزاری آزمون حضور و به سوالات پاسخ دهند.

ذکر کد ملی در برگه پاسخ نامه برای کلیه شرکت کنندگان الزامی می باشد.

تعداد سوالات برای کلیه رشته ها و شرکت کنندگان شامل 45 سوال چهار گزینه ای و 5 سوال تشریحی خواهد بود.

زمان پاسخگویی به سوالات 45 دقیقه و آزمون نمره منفی نیز خواهد داشت.

لازم بذکراست ملاک تعیین رتبه های برتر،سوالات چهارگزینه ای می باشدو در صورت امتیازات مساوی ،نمره سوالات تشریحی ملاک انتخاب رتبه های برتر خواهد بود.

مرحله کشوری بیست و یکمین جشنواره قرآن و عترت اواخر مرداد ماه سال جاری به میزبانی شهر مقدس مشهد برگزار خواهد شد.

گفتنی است نفرات برگزیده در رشته های مختلف بخش کتبی علاوه بر استفاده از امتیاز آموزشی و دریافت جوایز نقدی به عنوان نفرات برگزیده دانشگاه در مرحله کشوری این دوره از مسابقات شرکت خواهند کرد.

برنامه آزمون دوره آموزشی اخلاق در قرآن و روایات(بخش های کتبی بیست و یکمین جشنواره قرآن و عترت)

محل برگزاری آزمون

معاونت درمان

سرکار خانم انصاری