سایت مقام معظم رهبری

پژوهشگر برتر

شیوه نامه انتخاب پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه علوم پزشکی کاشان (شیوه نامه -پژوهش و فناوری) و چک لیست پژوهشگران و فناوران

به منظور ارج نهادن به امر پژوهش و فعالیتهای ارزشمند پژوهشگران فعال دانشگاه، همه ساله همزمان با هفته پژوهش تعدادی از اساتید و پژوهشگران برتر دانشگاه در جشن روز پژوهش دانشگاه مورد تقدیر قرار میگیرند. در همین راستا شیوه نامه  انتخاب پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه علوم پزشکی کاشان (شیوه نامه -پژوهش و فناوری) و چک لیست پژوهشگران و فناوران به شرح زیر اعلام شده است.

خواهشمند است اعضای محترم هیئت علمی، دانشجویان و پزوهشگران دانشکده ضمن مطالعه شیوه نامه، مستندات مربوطه را حداکثر تا تاریخ 1401/09/08جهت بررسی به دفتر معاونت پژوهشی دانشکده تحویل نمایند.

لازم به ذکر است پژوهشگرانی که در طی سه سال گذشته (1398 تا 1400) به عنوان پژوهشگر برتر / فناور برتر دانشکده معرفی شده اند، پرونده پژوهشی آنها در سال جاری بررسی نخواهد شد.

ساعت : 9:6 -  روز  : چهار شنبه  - 2 /  9 / 1401 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :69