امام باقر (ع) : تمام کمال در سه چیز است : فراگرفتن علم دین و شکیبایی در پیش آمدها و ناگواریها و اندازه نگه داشتن در زندگی.  انوارالبهیه صفحه ۱۴۳

برگزاری جلسه معارفه دانشجویان جدیدالورود دانشکده پیراپزشکی در سال تحصیلی 91-90

جلسه معارفه دانشجویان ورودی مهر 90 رشته های تحصیلی دانشکده پیراپزشکی در تاریخ 9/7/90 ساعت 12:30 در آمفی تئاتر دانشکده پیراپزشکی برگزار شد.

دراین جلسه سرپرست و معاون آموزشی،پژوهشی دانشجویی دانشکده به ایراد سخنرانی و بیان اهداف و رسالت دانشکده و وظایف دانشجو در دوران تحصیل در این دانشکده پرداختند.

در ادامه برنامه جناب آقای دکتر امیدی، روانشناس بالینی، به تشریح مسائل و مشکلاتی پرداختند که احتمالاً دانشجویان با آن دست به گریبان خواهند بود و راه حل هایی برای مقابله با آنها ایراد نمودند.

ساعت : 14:40 -  روز  : چهار شنبه  - 13 /  7 / 1390 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :1527