تقدیر و تشکر ازعوامل اجرایی فرایند استقبال

جلسه تقدیر و تشکر از عوامل اجرایی ستاد استقبال از دانشجویان جدیدالورود دانشکده پیراپزشکی + تصاویر

جلسه ای به منظور تقدیر و تشکر ازعوامل اجرایی فرایند استقبال از دانشجویان جدیدالورود سال تحصیلی  96-95  ورودی مهر در دفتر سرپرست دانشکده پیراپزشکی برگزار گردید. این جلسه که با حضور سرپرست، مدیر آموزش و مسئول برگزاری و جمعی از دانشجویان شرکت کننده در  این فرایند همراه بود پس از تبادل نظر در خصوص روند برگزاری مراسم استقبال از دانشجویان جدیدالورود و اهداء لوح تقدیر به کار خود پایان داد.

ساعت : 12:53 -  روز  : چهار شنبه  - 19 /  8 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :673