امام باقر (ع) : کمال انسان ، تمام کمال در سه چیز است : فراگرفتن علم دین و شکیبایی در پیش آمدها و ناگواریها و اندازه نگه داشتن در زندگی.  انوارالبهیه صفحه ۱۴۳

کارگاههای آموزش مهارتهای زندگی

کارگاههای آموزش مهارتهای زندگی ویژه دانشجویان جدیدالورود دانشکده پیراپزشکی برگزار شد.

به منظور ارتقاء سطح سلامت روانشناختی دانشجویان جدیدالورود و پیشگیری از آسیب های روانی- اجتماعی، اداره مشاوره و راهنمایی دانشگاه  از ابتدای سال تحصیلی جاری تا کنون اقدام به برگزاری 9 جلسه کارگاهی برای دانشجویان جدیدالورود رشته های مختلف دانشکده  پرستاری  و مامایی  ، پیراپزشکی و بهداشت در مهر و آبان ماه 1395  نموده است.

حسین بیغم سرپرست اداره مشاوره و راهنمایی با اعلام این خبر افزود: این اداره در نظر دارد طبق برنامه مدونی برای دانشجویان جدیدالورود سایر دانشکده ها نیز  این مجموعه کارگاهها را در طول سال تحصیلی برگزار نماید.

منبع خبر: پرتال معاونت دانشجویی فرهنگی

ساعت : 13:31 -  روز  : یکشنبه  - 23 /  8 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :311