دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان از دانشجویان برتر علمی تقدیر کرد

مراسم تقدیر از دانشجویان برتر دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در روز سه شنبه مورخ 1/9/90 در آمفی تئاتر ابن سینا این دانشکده برگزار شد.

در این مراسم که با حضور سرپرست، معاون آموزشی، پژوهشی، دانشجویی دانشکده پیراپزشکی و جمعی از اساتید برگزار شد؛ سرپرست محترم دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان ضمن خیر مقدم به دانشجویان خواستار ارتقاء فرآیند تحصیلی با شرکت در کلاسها و کارگاههای برنامه ریزی شده در دانشکده و استفاده از تجربیات دانشجویان مقاطع بالاتر شدند.

ساعت : 13:37 -  روز  : یکشنبه  - 6 /  9 / 1390 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :1221