امام باقر (ع) : کمال انسان ، تمام کمال در سه چیز است : فراگرفتن علم دین و شکیبایی در پیش آمدها و ناگواریها و اندازه نگه داشتن در زندگی.  انوارالبهیه صفحه ۱۴۳

جلسه پرسش و پاسخ

برگزاری جلسه پرسش و پاسخ با حضور سرپرست و معاون محترم آموزشی، پژوهشی و دانشجویی دانشکده

به منظور بررسی و مشکلات آموزشی دانشجویان دانشکده جلسه پرسش و پاسخ روز سه شنبه مورخ 95/10/07 با حضور سرپرست محترم دانشکده جناب آقای دکتر اکبر علی اصغرزده و معاون محترم آموزشی، پژوهشی و دانشجویی دانشکده جناب آقای حمید رضا سیدی تشکیل شد. دراین نشست صمیمانه دانشجویان دانشکده مسائل، نیازها و پیشنهادات خود را مطرح نمودند. مسئولین دانشکده به پرسش ها و دغدغه های دانشجویان پاسخ دادند و مقرر گردید موارد مطرح شده از طرف دانشجویان پیگیری گردد.

ساعت : 11:11 -  روز  : شنبه  - 11 /  10 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :408