1395 / 10 / 28 1:17:18 AM EN

امام صادق (ع) فرمود : هر کس که خدا خیر خواه او باشد محبت حسین (ع) و زیارتش را در دل او مى ‏اندازد و هر کس که خدا بدخواه او باشد کینه و خشم حسین (ع) و خشم زیارتش را در دل او مى‏ اندازد . منبع : کتاب وسائل الشیعه ، ج 10 ص 388، بحار الانوار ، ج 98، ص

برگزاری دوره آموزشی غیر حضوری اخلاق در قرآن و روایات

معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه در نظر دارد دوره آموزشی غیر حضوری اخلاق در قرآن و روایات 2 شامل بخش­های بیست و دومین جشنواره قرآن و عترت وزارت متبوع را ویژه کلیه اعضا هیئت علمی و کارکنان دانشگاه  برگزار نماید.

کارکنان علاقمندان به شرکت در این دوره می­توانند با مراجعه به مسئول آموزش واحد خود ثبت­ نام نمایند.

اعضاءهیئت علمی و اساتید نیز جهت ثبت نام و شرکت در دوره مذکور می توانند با شماره مستقیم 55543024 یا 55540021 داخلی 592 تماس حاصل نمایند.

ویژه کارکنان :شرکت در این آزمون معادل 10 ساعت آموزشی عمومی ضمن خدمت در سال 95 می­باشد.

ویژه اساتید و اعضا هیئت علمی :شرکت در این آزمون معادل 8 ساعت فرهنگی در سال 95 می­باشد.

زمان برگزاری آزمون: هفته اول اسفند ماه 95

هر شرکت­ کننده مجاز به انتخاب حداکثر سه بخش و از هر بخش یک رشته می­باشد.

شرکت­ کنندگان که در دوره قبل در رشته احکام شرکت کرده­اند باید در یکی از رشته­ های دیگر ثبت­ نام نمایند.

علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با داخلی 592 امور فرهنگی واحد برادران تماس حاصل نمایند.

لینک ثبت نام در جشنواره

فرم ثبت نام

ساعت : 11:37 -  روز  : شنبه  - 18 /  10 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :46

Error for FooterLink2