استقبال دانشجویان جدیدالورود

جلسه تقدیر و تشکر از دانشجویان فعال شرکت کننده در فرایند استقبال از دانشجویان جدیدالورود سال تحصیلی 97-96 برگزار گردید. (+تصاویر)

جلسه ای به منظور تقدیر و تشکر از دانشجویان فعال شرکت کننده در فرایند استقبال از دانشجویان جدیدالورود سال تحصیلی 97-96 ورودی مهر در تاریخ 96/8/10 در آمفی تئاتر دانشکده پیراپزشکی برگزار گردید. این جلسه که با حضور سرپرست، معاون آموزشی و مسئول برگزاری و جمعی از دانشجویان شرکت کننده در این فرایند همراه بود، پس از تبادل نظر در خصوص روند برگزاری مراسم استقبال از دانشجویان جدیدالورود و اهداء لوح تقدیر به کار خود پایان داد.

فرایند «استقبال از دانشجویان جدیدالورود» در نیمسال اول سال تحصیلی 97-96 دانشکده پیراپزشکی به منظور تکریم و افزایش رفاه مراجعه کنندگان دانشکده پیراپزشکی و ایجاد فضای مناسب و صمیمانه در دانشکده برای دانشجویان جدیدالورود جهت انجام امور ثبت نام و انتخاب واحد با تعامل تیم اجرائی برگزار کننده متشکل از دانشجویان همیار­، کارشناسان آموزش، اساتید مشاور و مدیریت دانشکده برگزار گردید.

ساعت : 8:20 -  روز  : شنبه  - 20 /  8 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :860