امام باقر (ع) : کمال انسان ، تمام کمال در سه چیز است : فراگرفتن علم دین و شکیبایی در پیش آمدها و ناگواریها و اندازه نگه داشتن در زندگی.  انوارالبهیه صفحه ۱۴۳

هفته پژوهش

پیام تبریک سرپرست محترم دانشکده پیراپزشکی به مناسبت هفته پژوهش

فرا رسیدن هفته پژوهش، هفته  تبیین ارزش و جایگاه جست وجوگری خستگی ناپذیر در راه اعتلای علمی و فکری ایران، بر پژوهش گران متعهّد کشورمان گرامی باد.

علم با هدایت ایمان و معرفت روشن بینانه معجزه می کند. در این راستا دانشگاه‌ها می‌توانند صنایع و سازمان‌ها را به سمت کاربرد علوم جدید و نوآوری سوق دهند. لازم ذکر است سامان‌دهی به فعالیت‌های علمی و پژوهشی و رفع مشکلات موجود در این ناحیه کمک شایانی به استقلال علمی و صنعتی کشور خواهد کرد و پیشرفت در جبهه علم و پژوهش تاثیر مستقیمی بر رشد اقتصاد کشور خواهد داشت. اینجانب به مناسبت هفته پژوهش ،زحمات تلاشگران عرصه علم و دانش و مجرب در پیشبرد اهداف متعالی ایران اسلامی را ارج می‌نهم و از خداوند متعال توفیقات روزافزون را برای این فرهیختگان خواستارم.

سرپرست دانشکده پیراپزشکی

دکتر اکبر علی اصغرزاده

ساعت : 10:40 -  روز  : یکشنبه  - 26 /  9 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :200