1397 / 05 / 31 12:37:10 PM EN

امام باقر (ع) : کمال انسان ، تمام کمال در سه چیز است : فراگرفتن علم دین و شکیبایی در پیش آمدها و ناگواریها و اندازه نگه داشتن در زندگی.  انوارالبهیه صفحه ۱۴۳

اطلاعیه

چهارمین کنفرانس آموزشی اعضاء محترم هیئت علمی دانشکده پیراپزشکی در تاریخ 97/02/04 ساعت 11/45 تا 13/30در محل دفتر سرپرست محترم دانشکده پیراپزشکی برگزار گردید.

در ابتدا آقای دکتر اکبر علی اصغرزاده بر اهمیت مشارکت اعضای هیئت علمی دانشگاه در مجازی سازی دروس خود تاکید نمودند. سپس آقای دکتر احسان نبوتی مدیر دپارتمان مجازی سازی دانشگاه انواع روش های آموزشی مجازی و مزایای هر کدام را معرفی نمودند. در ادامه اعضای هیئت علمی سوالاتی را در این حوزه مطرح و بر لزوم اعمال مشوق های جهت مجازی سازی دروس خود تاکید کردند.

خانم دکتر فخرالسادات میرحسینی عضو دپارتمان آموزشی مجازی نیز براهمیت طراحی آموزشی جهت طراحی دروس بصورت مجازی تاکید و در این زمینه راهنمایی نمودند.در پایان خانم نیکفرکارشناس دپارتمان مجازی نمونه های از محتوای آموزش مجازی و سامانه نوید را ارائه نمودند.

ساعت : 10:3 -  روز  : پنج شنبه  - 6 /  2 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :105

Error for FooterLink2
ارسال به دوستان