امام باقر (ع) : کمال انسان ، تمام کمال در سه چیز است : فراگرفتن علم دین و شکیبایی در پیش آمدها و ناگواریها و اندازه نگه داشتن در زندگی.  انوارالبهیه صفحه ۱۴۳

کنفرانس علمی اعضای هیئت علمی

پنجمین کنفرانس آموزشی اعضاء هیئت علمی دانشکده پیراپزشکی در تاریخ 97/2/18 ساعت 11:45 با همکاری دپارتمان آموزش مجازی دانشگاه در محل دفتر سرپرست محترم دانشکده پیراپزشکی برگزار گردید

در ابتدای جلسه خانم دکتر فاطمه رنگرز جدی موضوع سبک های یادگیری را از طریق سامانه وب کنفرانس adobe connect برای حاضرین تدریس نمودند خانم فخرالسادات میرحسینی نیز توضیحاتی ارائه نمودند.  همزمان حاضرین جلسه از طریق لبتاپ های اختصاصی در کلاس مجازی شرکت نموده و آقای دکتر احسان نبوتی آموزش های لازم در مورد قابلیت های سامانه وب کنفرانس را ارائه کردند، همچنین ایشان آمادگی دپارتمان آموزش مجازی جهت تعریف آموزش مجازی برای همه اساتید دانشگاه را اعلام کردند. در پایان جلسه جناب آقای دکتر اصغرزاده از گروه مدیریت و فناوری اطلاعات سلامت بخاطر کسب موفقیت فرایند برتر تقدیر نمودند.

کنفرانس علمی اعضای هیئت علمی کنفرانس علمی اعضای هیئت علمی
تقدیر نامه 2 تقدیر نامه1

ساعت : 13:31 -  روز  : چهار شنبه  - 19 /  2 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :132