امام باقر (ع) : کمال انسان ، تمام کمال در سه چیز است : فراگرفتن علم دین و شکیبایی در پیش آمدها و ناگواریها و اندازه نگه داشتن در زندگی.  انوارالبهیه صفحه ۱۴۳

مرکز توسعه آموزش دانشگاه

قابل توجه کلیه اساتید، پرسنل و دانشجویان دانشگاه

کمیته پژوهش درآموزش دانشگاه آماده پذیرش طرحهای تحقیقاتی دراین حوزه می‌باشد. علاقمندان می توانند طرحها ی تحقیقاتی خودرا تدوین و به دفترکمیته پژوهش درآموزش واقع درمعاونت آموزشی مرکزمطالعات وتوسعه آموزش پزشکی تحویل نمایند. این طرح ها می تواند درحوزه های مهارتهای بالینی،هزینه اثربخشی درآموزش، برنامه ریزی آموزشی،آموزش مجازی، عملکرد اساتید، نیازهای آموزشی دانشجویان ،شیوه های یاددهی و یادگیری درآموزش پزشکی، مهارت های ارتباطی و سایرعناوین موردعلاقه مرتبط به این حوزه باشند.

منبع خبر : پرتال معاونت آموزشی

ساعت : 11:6 -  روز  : چهار شنبه  - 23 /  3 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :101