امام باقر (ع) : کمال انسان ، تمام کمال در سه چیز است : فراگرفتن علم دین و شکیبایی در پیش آمدها و ناگواریها و اندازه نگه داشتن در زندگی.  انوارالبهیه صفحه ۱۴۳

جلسه توجیهی امتحانات

جلسه توجیهی برگزاری امتحانات نیمسال دوم سال تحصیلی 97-96 با حضور سرپرست محترم دانشکده ، معاون محترم آموزشی و مسئول محترم دایره امتحانات و عوامل اجرایی برگزاری امتحانات در تاریخ 96/03/22 راس ساعت 9:00در دفتر سرپرستی برگزار گردید.

در ابتدای جلسه جناب آقای دکتر علی اصغر زاده و جناب آقای سیدی از زحمات عوامل اجرایی در دوره های قبل تشکر نموده و مسئولیت و وظایف آنان در زمان برگزاری آزمون ها و نیز قوانین و دستور العمل های دایره امتحانات دانشکده پیراپزشکی را در خصوص نحوه برگزاری آزمونها را به مراقبین متذکر شدند .

ساعت : 12:17 -  روز  : چهار شنبه  - 23 /  3 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :191