امام باقر (ع) : کمال انسان ، تمام کمال در سه چیز است : فراگرفتن علم دین و شکیبایی در پیش آمدها و ناگواریها و اندازه نگه داشتن در زندگی.  انوارالبهیه صفحه ۱۴۳

استعدادهای درخشان

قابل توجه متقاضیان استفاده از سهمیه ورود با آزمون و بدون آزمون از مقطع کارشناسی به کارشناسی ارشد سال 98-1397

با توجه به استعلام اسامی یک و  ده درصد برتر دانشجویان از معاونین آموزشی دانشکده ها، از دانشجویان واجد شرایط پس از اطمینان از معرفی آنان توسط معاونین آموزشی دانشکده، از ۱۶ تیر تا ۳۰ تیر جهت تکمیل فرم های مربوطه (با آزمون و بدون آزمون) به آموزش دانشکده خود مراجعه نمایند.

-          ۱۰% برتر فارغ التحصیلان سال ۱۳۹۵ لغایت ۳۱ مرداد ماه ۱۳۹۷ ، مجاز به استفاده از سهمیه با آزمون می باشند. همچنین فارغ التحصیلان رتبه اول ۳۰ مرداد ۱۳۹۶ لغایت ۳۱ مرداد ۱۳۹۷ ، مجاز به استفاده از تسهیلات بدون آزمون خواهند بود.

-          افراد واجد شرایط سال ۱۳۹۶ که از شرایط بدون آزمون استفاده کرده و پذیرفته نشده اند می توانند از شرایط با آزمون برای سال ۱۳۹۷ استفاده نمایند.

-          برای متقاضیان رشته های پرستاری مراقبت های ویژه، پرستاری مراقبت های ویژه نوزادان، پرستاری اورژانس، و تکنولوژی گردش خون، دارا بودن حداقل دو سال سابقه کار بالینی ضروری است.

برای مشاهده جزئیات خبر به پرتال معاونت آموزشی مراجعه نمایید.

ساعت : 9:35 -  روز  : چهار شنبه  - 13 /  4 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :270