امام باقر (ع) : کمال انسان ، تمام کمال در سه چیز است : فراگرفتن علم دین و شکیبایی در پیش آمدها و ناگواریها و اندازه نگه داشتن در زندگی.  انوارالبهیه صفحه ۱۴۳

نشست مسئولین دانشکده با کارکنان

در راستای برنامه ریزی استراتژیک دانشکده پیراپزشکی جلسه ای با حضور سرپرست ، معاون آموزشی وخانم دکتر زهرا میدانی مسئول کارگروه بهبود کیفیت با کارکنان دانشکده در تاریخ 13 /97/8 ساعت 12:30 در محل دفتر سرپرست محترم دانشکده پیراپزشکی برگزار گردید

جناب آقای دکتر اصغرزاده، سرپرست دانشکده پیراپزشکی ضمن تشکر از حضور اعضا و خوش آمد گویی ، خانم دکتر میدانی را به عنوان مسئول کارگروه بهبود کیفیت در برنامه استراتژیک جدید دانشکده معرفی نمودند و سپس با اشاره به مصمم بودن مسئولین دانشکده پیراپزشکی برای رفع ضعف ها و بهبود کیفیت خدمات ارائه شده در دانشکده، از کارکنان خواستند انتظارات، پیشنهادات و انتقادات خود را درخصوص حیطه های کاری، امور رفاهی و پشتیبانی دانشکده بیان نمایند. پس از بیان نظرات کارکنان مقرر شد پیگری های لازم به عمل آید.

در پایان کارکنان انتظارات خود از خدمات بخش های دانشکده به شرح ذیل اعلام نمودند:

-         بهبود وضعیت فیزیکی کتابخانه (فضای مجزا جهت آماده سازی کتابها )، کم بودن قفسه ها و پارتیشن بندی مناسب

-         جدا کردن کارپردازی از اتاق حسابداری و نامناسب بودن محل اتاق حسابداری

-         ایراد داشتن فرم های ارزشیابی کارمندان

-         کمبود محصولات غذایی سالم و مناسب در بوفه

-         نبود سرویس ایاب و ذهاب برای مسکن مهر

-         برگزاری کلاسها و دوره‎های آموزشی عمومی و اختصاصی مورد نیاز کارکنان ( دوره نامه نگاری ، زبان ، سمعی بصری و مقاله نویسی و....)

-         قرار دادن تایم برای نماز و استراحت کارکنان

-         تاسیس مهد کودک برای دانشکده

-         کمبود کلاس و فضای آموزشی در دانشکده

-         نا مناسب بودن فضای آزمایشگاه علوم آزمایشگاهی و عدم تهویه مناسب

-         استاندارد نبودن میز و صندلی های کارکنان