امام باقر (ع) : کمال انسان ، تمام کمال در سه چیز است : فراگرفتن علم دین و شکیبایی در پیش آمدها و ناگواریها و اندازه نگه داشتن در زندگی.  انوارالبهیه صفحه ۱۴۳

کنفرانس آموزشی اعضای هیئت علمی

هشتمین کنفرانس آموزشی اعضاء هیئت علمی دانشکده پیراپزشکی در تاریخ 97/9/6 در محل دفتر سرپرست محترم دانشکده پیراپزشکی برگزار گردید.

پیرو مجموعه جلسات هم اندیشی آموزشی اعضای محترم هیأت علمی، در این نشست آقای دکتر محمود صفاری مدیر کل آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، شایعترین مشکلات آموزشی دانشجویان و نحوه ارائه خدمات آموزشی در این موارد را تشریح نمودند.

ایشان در ارتباط با امور مربوط به فرایند ثبت نام و فارغ التحصیلی ، خدمات آموزشی ارائه شده به دانشجویان، مشکلات آموزشی و موارد ارجاعی به کمیسیون موارد خاص دانشگاه و اصول کلی برنامه های آموزشی دانشگاه توضیحاتی را ارائه نمودند. در پایان آقای دکتر صفاری به سؤالات اعضاء هیئت علمی در رابطه با ضوابط و مقرارت آموزشی دانشجویان کارشناسی و تحصیلات تکمیلی پاسخ دادند.

جلسه توانمندسازی علمی اعضای هیئت علمی

ساعت : 13:14 -  روز  : چهار شنبه  - 7 /  9 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :97