امام باقر (ع) : کمال انسان ، تمام کمال در سه چیز است : فراگرفتن علم دین و شکیبایی در پیش آمدها و ناگواریها و اندازه نگه داشتن در زندگی.  انوارالبهیه صفحه ۱۴۳

جلسه آموزش آیین نگارش مکاتبات اداری

کلاس آموزشی آیین نگارش مکاتبات اداری در روز شنبه مورخ 97/9/24 ساعت 12:30با حضور سرپرست محترم دانشکده، معاون آموزشی پژوهشی و کارکنان در محل دفتر سرپرست دانشکده برگزار شد.

به منظوراجرای برنامه های استراتژیک دانشکده و ضرورت توجه به پیشنهادات کارکنان به عنوان یکی از مهمترین ذی نفعان، کلاس آموزشی آیین نگارش مکاتبات اداری در روز شنبه مورخ 97/9/24 ساعت 12:30 با حضور دکتر اکبر اصغرزاده، سرپرست محترم دانشکده، آقای حمید رضا سیدی معاون آموزشی پژوهشی و کارکنان در محل دفتر سرپرست دانشکده برگزار شد.

در این دوره آموزشی آقای سیدی در رابطه با انواع ، فرمت نامه ها وآیین نگارش نامه های اداری برای کارکنان توضیحاتی را ارائه نمودند. در ادامه به سؤالات کارکنان در خصوص مبحث مورد نظر پاسخ داده شد.

جلسه آیین نگارش مکاتبات ادراری

ساعت : 10:17 -  روز  : یکشنبه  - 25 /  9 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :100