امام باقر (ع) : کمال انسان ، تمام کمال در سه چیز است : فراگرفتن علم دین و شکیبایی در پیش آمدها و ناگواریها و اندازه نگه داشتن در زندگی.  انوارالبهیه صفحه ۱۴۳

بمناسبت هفته پژوهش نشستی با حضور معاون محترم پژوهشی دانشگاه به همراه مدیران و کارشناسان حوزه ستادی معاونت تحقیقات و فناوری، سرپرست و اعضای هیئت علمی دانشکده پیراپزشکی در روز سه شنبه مورخ 97/9/27 در دفتر سرپرست دانشکده برگزار گردید.

در ابتدای جلسه سرپرست دانشکده ضمن معرفی اعضای هیئت علمی و واحدهای مختلف دانشکده در ارتباط ابعاد مختلف فعالیت های پژوهشی و توانمندی های و دستاوردهای دانشکده توضیحاتی را ارائه کردند.همچنین هر یک از اعضای هیئت علمی نظرات و پیشنهادات خود را مطرح نمودند، در ادامه معاون محترم تحقیقات و فناوری دانشگاه ضمن  سخنرانی، بر انجام تحقیقات کاربردی تاکید ورزیدند.

سپس مدیران گروههای آموزشی و مرکز تحقیقات مدیریت اطلاعات سلامت به تشریح برنامه پژوهشی، پیشنهادات و چالش های پیش روی برنامه های آتی گروههای آموزشی پرداخته و  فعالیت های خود در امور پژوهشی و تحقیقاتی را ارائه نمودند.

در انتهای جلسه معاون محترم تحقیقات و فناوری دانشگاه ضمن پاسخگویی به مشکلات مطرح شده به ارائه رهنمودهایی در زمینه انجام تحقیقات کاربردی پرداخته، از جناب آقای دکتر احسان نبوتی به عنوان عضو هیئت علمی برتر پژوهشی و خانم منیره صادقی جبلی به عنوان دانشجو ی برگزیده پژوهشی در سال 97  تقدیر و قدردانی بعمل آوردند.

نشست با معاون پژوهشی نشست با معاون پزوهشی
نشست با معاون پژوهشی نشست با معاون پژوهشی

ساعت : 12:31 -  روز  : چهار شنبه  - 28 /  9 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :144