دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین

بیانیه رسالت:

گروه هوشبری دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان دارای دستاوردهای ملی و فراملی (فرایندهای برتر کشوری در ادوار جشنواره آموزشی شهید مطهری و ویرایش ششم کتاب رفرنس بین المللی آموزش پزشکی) با توجه به اسناد بالادستی (نقشه جامع علمی سلامت کشور، طرح تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی، سند سیاستگذاری دانشگاه و نقشه استراتژی دانشکده) و از طریق مشارکت اعضای هیات علمی و کارکنان متخصص، متعهد و توانمند خود و با بهره گیری از  تکنولوژی‌های برتر آموزشی، دستاوردهای نوین منطبق بر استانداردهای روز دنیا و مبتنی بر شواهد و شرایط عینی به تربیت نیروهای آگاه به مسائل علمی روز، توانمند، خودتوانمندساز، مسئولیت پذیر، حساس به سلامت، رعایت اعتقادات و فرهنگ جامعه و متعهد به رفتار حرفه‌ای پرداخته تا ضمن رعایت ارزش‌ها و مسئولیت اجتماعی به نیازهای جامعه و بویژه نظام سلامت پاسخگو باشد.

دانش آموختگان این گروه با توجه به مقطع/ رشته تحصیلی بایستی دارای توانمندی‌های زیر باشند:

1. مهارت‌های رویه‌ای، آموزش و پژوهش، ارتباط حرفه‌ای و مراقبت (توانمندی دوره کارشناسی)

2. ارتباط حرفه‌ای، آموزش، پژوهش،مراقبت، مدیریت و مهارت‌های رایج (توانمندی عمومی دوره کارشناسی ارشد)

3. مهارت‌های ارتباطی، آموزش نظری و عملی، پژوهش و نگارش مقالات علمی - کاربردی و نوآورانه، تفکر نقادانه، مهارت‌های حل مسئله، مهارت‌های مدیریت، حرفه‌ای گرایی و محاسبات آماری (توانمندی‌های اختصاصی دوره کارشناسی ارشد)

4. تحت مسئولیت متخصصین بیهوشی دارای صلاحیت‌های پایش، مستندسازی، مراقبت مطلوب از بیماران تحت انواع روش‌های بیحسی و بیهوشی در مراحل قبل، حین و بعد از آن، حضور موثر در تیم احیاء قلبی ریوی مغزی، مشارکت در سرویس کنترل درد و آموزش به همتایان و بیماران باشند

در راستای ماموریت گروه و تامین اهداف، اعضای هیأت علمی بایستی مهارتها و وظایف زیر را دارا باشند: 1.آموزشی 2. پژوهشی 3. ارتباطی و توسعه فردی 4. اجرایی و مدیریتی 5. ارائه خدمات بهداشتی درمانی، تخصصی و ارتقاء سلامت 6. فعالیت‌های تخصصی در خارج از دانشگاه 7. فعالیتهای فرهنگی

چشم انداز: پیشگام در ارتقای آموزش و پژوهش در بین گروههای هوشبری کلان منطقه آمایشی هفت در 5 سال آینده (کسب بالاترین سطح  استانداردهای برنامه اعتبار بخشی بین گروههای آموزشی هوشبری) و ارتقاء کیفی و کمی مقالات دانشجویان و اعضای هیئت علمی

اهداف کلی:

1. ارتقاء دانش و مهارتهای فراگیران هوشبری