بیانیه رسالت:
گروه مدیریت و فنآوی اطلاعات سلامت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان با ارائهی فرآیندهای برتر در جشنواره مطهری، پذیرش مسئولیت بازنگری کوریکولومهای مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد، راه اندازی شرکت دانش بنیان و راه اندازی و تجهیز آزمایشگاه مرکز مهارتهای فنآوری اطلاعات سلامت ویژه دانشجویان فنآوری اطلاعات سلامت با امکان دسترسی کلیه دانشگاههای علوم پزشکی کشور و انجام پروژههای مشترک بینالمللی و چاپ مقالات علمی متعدد دارای دستاوردهای متعدد ملی و فراملی است.
این گروه به عنوان قطب علمی بالقوه فنآوری اطلاعات سلامت و توسعه میان رشتهای در منطقه آمایشی هفتم، انتخاب شده است.
رسالت و اهداف گروه همراستا با اسناد بالادستی مانند نقشه جامع علمی سلامت کشور، طرح عدالت و تعالی در آموزش علوم پزشکی، سند سیاستگذاری دانشگاه علوم پزشکی کاشان و نقشه استراتژی دانشکده پیراپزشکی تدوین شده است.
مزیت رقابتی گروه ادغام فنآوری اطلاعات سلامت در آموزش رشتههای علوم پزشکی و ارتقاء سلامت است. اعضاء هیات علمی گروه عضو بورد تخصصی رشته، متعهد، متخصص با تجارب و گرایش کاری متنوع شامل مدیریت اطلاعات سلامت، انفورماتیک پزشکی و هوش مصنوعی؛ با تنوع و هرم سنی مناسب، برخوردار از زمینههای پژوهشی گسترده و کیفیت بالا و دارای روحیه تعامل با مراکز تحقیقات، مراکز رشد و مراکز دانش بنیان و کارکنان متعهد و توانمند است. گروه با بهرهگیری از فنآوریهای آموزشی و پژوهشی به دنبال انطباق فعالیتهای آموزشی، پژوهشی و اجرایی با فعالیتهای مشابه منتشر شده در دنیا وآمایش سرزمینی در حوزه فنآوری اطلاعات سلامت است تا رویکرد مدیریت مبتنی بر شواهد و استفاده از شرایط عینی را ایجاد نماید و به تربیت دانشآموختگانی آگاه به مسائل علمی روز، علاقمند، مسئولیتپذیر، متعهد به اصول اخلاقی، خلاق، دارای روحیه همکاری و توانمند در حیطه آموزش، پژوهش و مدیریت سیستمهای اطلاعات سلامت بپردازد تا:
1. نیازهای جامعه و نظام سلامت را از طریق تولید علم و اطلاعات با کیفیت برای تمام سطوح مدیریتی جهت سیاستگذاری و تسهیل و تسریع تصمیمسازیها فراهم نمایند.
2. از حقوق و اطلاعات بیماران حمایت نموده، ارتقاء کیفیت زندگی و سلامت آحاد جامعه با تأکید بر انتقال و ترجمان دانش را در نظر داشته و ارزش ها و مسئولیت اجتماعی را رعایت نمایند.
3. از طریق تولید محتوای الکترونیکی، تولید نرم افزار، اپلیکیشنها، تهیه شبیهسازها و توسعهی محصولات فنآورانه زمینه تجاریسازی کسب و کار خود،کارآفرینی و خلق ثروت را فراهم نمایند.
دانشآموختگان با توجه به مقطع و رشته تحصیلی بایستی دارای توانمندیها و صلاحیتهای مورد انتظار زیر باشند:
1. مهارتهای ارتباطی و تعاملی، حل مسئله و تفکر نقادانه، مدیریتی، عملکرد مبتنی بر فرآیند، کار در محیطهای حرفهای، یادگیری مستمر، توانایی سالمسازی فیزیکی و روانی محیط کار
2. توانمندی در پذیرش بیماران، ذخیره، بازیابی و به اشتراکگذاری اطلاعات، کدگذاری بیماریها، تهیه، پردازش، تفسیر و نمایش داده ها، مدیریت نظام ثبت بیماریها، حفاظت از امنیت اطلاعات، پیگیری و رسیدگی به مستندات ترخیص بیماران و محاسبه هزینهها و رسیدگی به مراجعات قانونی
3. توانمندیهای مدیریت فنآوری و اطلاعات، تحلیل دادهها، پژوهشگری و کارآفرینی، کدگذاری، پایش هزینه مراقبت
4. توانمندیهای مدیریتی و اجرایی،آموزشی وپژوهشی
در راستای مأموریت ویژهی گروه و تأمین اهداف، اعضای هیأت علمی بایستی مهارتها و وظایف زیر را دارا باشند:
1.آموزشی 2. پژوهشی 3. ارتباطی و توسعه فردی 4. اجرایی و مدیریتی 5. ارائه خدمات بهداشتی درمانی، تخصصی و ارتقاء سلامت 6. فعالیتهای تخصصی در خارج از دانشگاه 7. فعالیتهای فرهنگی
چشم انداز:
با اتکال به ایزد منان و آموزههای دین مبین اسلام و با بهرهگیری از ظرفیتها و قابلیتهای علمی و تخصصی، گروه مصمم است برای دستیابی به مرجعیت علمی در سطح کشور در حوزه فنآوری اطلاعات سلامت به خصوص در حیطههای آموزش، پژوهش و کارآفرینی تا سال 1404 یکی از گروههای آموزشی برتر درکشور باشد.
اهداف:
هدف کلی1: ارتقاء کیفیت برنامهها و دورههای آموزشی
هدف کلی2: ارتقاء پژوهش های انجام شده (پایان نامه، طرح های تحقیقاتی) وکاربست پژوهشها
هدف کلی3: تولید علم، فن آوری و خلق ارزش برای ذی نفعان
هدف کلی4: ارتقاء بهرهوری منابع (انسانی، فضا، امکانات و تجهیزات)
هدف کلی5: ارتقاء سطح دانش و مهارتهای فراگیران( ارتقاء توانمندیهای عمومی و اختصاصی و صلاحیتهای حرفه ای فراگیران)
هدف کلی6: ارتقاء سطح رضایتمندی ذینفعان ( هیأت علمی، فراگیران، دانش آموختگان و سازمانهای گیرنده خدمت)