فیزیک پزشکی-رادیولوژی
رادیولوژی یکی از زیر مجموعههای گروه علوم پیراپزشکی است که از سال 1377 در دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان (KAUMS) تشکیل شد. در واقع، رشته رادیولوژی با استفاده از پرتو ایکس و دیگر امواج و پرتوها به تشخیص و درمان بیماریهای داخلی انسان که بدون چشم مسلح امکانپذیر نیست، میپردازد. هدف از این رشته تربیت متخصصانی است که بتوانند ضمن آشنایی با دستگاههای تصویربرداری پزشکی مانند سیستمهای دیجیتال، سی تی اسکن، ام آر آی، انجام تصویر برداریهای اختصاصی از سیستم گوارشی، سیستم قلبی و عروق، مجاری ادراری و تناسلی و … را بر عهده بگیرند و در زمینه تشخیص پزشکی همکاری داشته باشند.
مدیریت و فنآوری اطلاعات سلامت
گروه مدیریت و فناوری اطلاعات سلامت با هدف تربیت افرادی برای تصدی و مدیریت بخش فنآوری اطلاعات سلامت در کلیه موسسات ارائه خدمات بهداشتی و درمانی و ایفای نقش در زمینه توليد اطلاعات با كيفيت، تحليل دادهها و شاخصهاي بهداشتي، طراحي، پيادهسازي و مدیریت سیستمهای اطلاعات سلامت با استفاده از فنآوری اطلاعات در راستاي تامين نياز سطوح مديريت سيستم سلامت كشور براي سياستگذاري و تصميمسازيهاي مهم و مفيد از سال 1375 شروع بکار نمود و تا کنون بیش از 1000 دانشآموخته در مقاطع مختلف تحصیلی کاردانی و کارشناسی مدارک پزشکی، کارشناسی و کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات سلامت و دکتری تخصصی مدیریت اطلاعات سلامت تربیت نموده است.
علوم آزمایشگاهی
گروه علوم آزمایشگاهی در سال 1370 با هدف تربیت نیروی متخصص مورد نیاز در آزمایشگاههای پزشکی منطقه در مقطع کاردانی در اداره آموزش پیراپزشکی تأسیس و سپس در سال 1375 با تصویب مقطع کارشناسی آن، دانشکده پیراپزشکی تاسیس و راه اندازی شد. ماموریت برنامه علوم آزمایشگاهی بالینی (CLS) در دانشگاه علوم پزشکی کاشان، ارائه آموزش با کیفیت بالا به منظور تربیت کادر فنی و کارشناسی و آماده سازی افراد آموزش دیده و دارای شایستگی و دانش کافی برای خدمت به حرفه علوم آزمایشگاهی بالینی است. امروزه بیش از 70 درصد از تشخیصهای بالینی در سیستم سلامت بر اساس تشخیصهای پاراکلینیکی است که آزمایشگاه در این زنجیره نقش بی بدیلی در ارائه مستندات تشخیصی بر اساس یافتههای مستخرج از نمونههایی مانند خون و سایر مایعات بیولوژیکی بدن دارد و فارغ التحصیلان این رشته با نقش آفرینی بعنوان کارشناس در آزمایشگاه اطلاعات لازم را جهت تشخیص دقیق بیماری در اختیار شبکه سلامت قرار داده و یا با ادامه تحصیل در رشتههای علوم پایه مثل میکروبشناسی، انگل شناسی، بیوشیمی، ایمنولوژی، هماتولوژی و ..... بعنوان محقق و یا هیات علمی در مراکز تحقیقاتی و دانش بنیان و دانشگاهها ایفای نقش کنند.
هوشبری
گروه هوشبری یکی از گروههای آموزشی دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان میباشد که فعالیت خود را از سال 1371 با پذیرش دانشجویان رشته هوشبری در مقطع کاردانی آغاز نمود. از سال 1387 با تبدیل مقطع کاردانی به کارشناسی با پذیرش دانشجو در این مقطع به کار خود ادامه میدهد. هدف از پذیرش دانشجوی هوشبری، تربیت دانش آموختگانی کارآمد در عرصه بیهوشی میباشد که بتوانند مراقبت از بیماران تحت بیهوشی عمومی و بیحسی ناحیهای در مراحل قبل، حین و بعد از عمل را انجام دهند و قادر باشند تحت نظارت متخصصین بیهوشی در امر بیهوش ساختن و به هوش آوری بیماران ایفای نقش نمایند. علاوه بر آن بتوانند در واحدهای کنترل درد حاد و مزمن، فوریتهای پزشکی و نیز در شرایط بحرانی خدمات خود را در اختیار جامعه قرار دهند. ابراز ایدههای پژوهشی و مشارکت در امر پژوهش در راستای تولید علم و حل مشکلات جاری از دیگر اهداف آموزش این دانشجویان است. گروه آموزشی هوشبری در حال حاضر دارای 3 عضو هیئت علمی تمام وقت، 8 متخصص بیهوشی همکار و یک کارشناس آموزشی میباشد.