- تاریخ انتشار : 1403/08/08 - 08:09
- زمان مطالعه : 2 دقیقه
- /ZVaT
جلسه مشترک گروههای پیراپزشکی و بهداشت با گروه هوش مصنوعی دانشگاه کاشان
جلسه مشترک گروههای پیراپزشکی و بهداشت با گروه هوش مصنوعی دانشگاه کاشان در تاریخ دوشنبه 7 /8/ 1403 در دفتر سرپرست دانشکده پیراپزشکی برگزار شد.
با عنایت به اهمیت استفاده از ابزار هوش مصنوعی و تولیت دانشکده پیراپزشکی و گروه فن آوری اطلاعات سلامت (HIT) در توسعه بکارگیری این ابزار در سطح دانشگاه علوم پزشکی جلسهای با حضور سرپرست و معاون محترم پژوهشی دانشکده پیراپزشکی، مدیران محترم گروههای HIT، فیزیک پزشکی، هوشبری و علوم آزمایشگاهی دانشکده پیراپزشکی و مدیران محترم گروههای آمار و بهداشت محیط دانشکده بهداشت با اساتید و دانشجویان دکتری گروه هوش مصنوعی دانشگاه کاشان جناب آقای دکتر حسین ابراهیم پور و دانشجوی دکتری سرکار خانم لاله آرمی در دفتر سرپرست دانشکده پیراپزشکی برگزار شد.
در این جلسه سرپرست محترم دانشکده جناب آقای دکتر صفاری، ضمن تشکر از مشارکت و پیگیری گروه هوش مصنوعی دانشگاه کاشان و مدیران گروههای دانشکدههای پیراپزشکی و بهداشت توسعه ابزار هوش مصنوعی در عرصههای مختلف بهداشت، درمان، آموزش و پژوهش را از اولویتها و مهمترین رسالت دانشکده پیراپزشکی و گروه HIT اعلام کردند. در ادامه ایشان با اشاره به ظرفیت گروه HIT و حضور عضو هیات علمی با تخصص هوش مصنوعی، ظرفیت سازی و توسعه تعاملات و شبکه سازی با سایر دانشگاههای شهر کاشان را از موثرترین استراتژیهای این دانشکده برای پاسخگویی به نیاز متخصصان حوزه سلامت دانشگاه در زمینه هوش مصنوعی ذکر کردند.
در ادامه جناب آقای دکتر ابراهیم پور عضو هیات علمی گروه هوش مصنوعی دانشگاه کاشان ضمن ابراز خرسندی از توسعه این همکاریها، داشتن اهداف عینی، شناسایی نیازها و برنامه ریزی منسجم برای تحقق اهداف و پاسخگویی به نیازها را از جمله راهکارهای عملی برای توسعه ابزار هوش مصنوعی در حوزه سلامت ذکر کردند. ایشان در خاتمه ضرورت تداوم همکاری ها فی ما بین دانشگاههای علوم پزشکی کاشان و دانشگاه کاشان را مستلزم عقد تفاهنامه با پیگیری دانشکده پیراپزشکی معرفی کردند و برای تعهد به شروع همکاری مقرر شد سرکار خانم آرمی دانشجوی دکتر هوش مصنوعی دانشگاه کاشان برای تسهیل تعاملات و شناسایی بسترهای مناسب برای بکارگیری هوش مصنوعی در حوزه سلامت در روزهای 4 شنبه در دانشکده پیراپزشکی مستقر شوند.
در خاتمه جلسه اساتید محترم دانشکده بهداشت و پیراپزشکی نیازهای خود مبنی بر برگزاری کارگاههای کاربردی در خصوص بکارگیری هوش مصنوعی در عرصههای پژوهش و درمان را از ضروری ترین اقدامات برای توسعه استفاده از این ابزار در حوزه سلامت ذکر کردند.
نظر دهید