- تاریخ انتشار : 1391/10/17 - 14:54
- زمان مطالعه : 1 دقیقه
- /Z3P8
تغذیه در ایام امتحانات
توصیه های تغذیه ای روزهای امتحان برای دانشجویان
از سوی کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه عنوان شد :
توصیه های تغذیه ای روزهای امتحان برای دانشجویان
کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت گفت: دانشجویان در فصل امتحانات تخم مرغ، کنجد، عسل و غذاهای حاوی آهن مصرف کنند.
دکتر پریسا ترابی افزود: دانشجویان در ایام امتحانات سعی کنند سه وعده غذایی کامل بخورند و میان وعده های غذایی را هم فراموش نکنند. میان وعده صبح ساعت 10 صبح و میان وعده عصر و میان وعده شب هم قبل از خواب.
وی افزود: مصرف یک لیوان شیر قبل از خواب هم برای خواب آرام در شب ها خوب است و دانشجویان در این فصل از تحصیل، غذای سنگین نخورند تا صبح با اشتها و سرحال بیدار شده و صبحانه کامل بخورند، چون صبحانه کامل به کارآیی ذهنی آنان در امتحانات خیلی کمک می کند.
دکتر ترابی اظهار داشت: وجود برخی مواد مغذی در صبحانه کمک می کند به انرژی داشتن موقع امتحان، مثل تخم مرغ که از گرسنگی در زمان امتحان پیشگیری می کند.
وی اضافه کرد: عسل و کنجد هم به فعال شدن ذهن دانشجویان کمک می کند تا از آموخته هایشان در امتحان بیشتر بهره ببرند.
وی گفت: دانشجویان همچنین در شب های قبل از امتحان از خوردن غذای چرب و سنگین اجتناب کنند.
وی درخصوص مشکل عدم تمرکز در امتحان نیز گفت: این دانشجویان باید از لحاظ کم خونی بررسی شوند، خانم ها به خصوص باید در منابع غذایی خود غذای آهن دار مصرف کنند، مثل غلات، حبوبات و انواع گوشت و در صورت کم خونی زیاد ضمن مراجعه به پزشک قرص آهن مصرف کنند.
نظر دهید