- تاریخ انتشار : 1397/10/24 - 13:20
- زمان مطالعه : 2 دقیقه
- /ZfG8
مصاحبه با جناب آقای دکتر باقر فرهود، مسئول کمیته تحقیقات دانشجویی
آقای دکتر باقر فرهود، عضو هیئت علمی گروه فیزیک پزشکی _ رادیولوژی به سمت مسئول کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده پیراپزشکی منصوب گردید.
در همین راستا مصاحبه ای با ایشان در خصوص سوابق تحصیلی و اجرایی ، سوابق و فعالیت های پژوهشی و ... انجام شد.
1. لطفا خودتان را معرفی بفرمایید؟
به نام خدا و با عرض سلام. بنده باقر فرهود متولد 28 دی 1367 هستم و در شهرستان میاندوآب، استان آذربایجان غربی به دنیا آمدم. دوران کودکی، دبستان، راهنمایی و اول دبیرستان را در شهرستان میاندوآب گذراندم و سپس بدلیل شغل پدرم به تهران آمدیم.
2. آقای دکتر درباره بنیاد نخبگان فرمایش کردید، میشه لطفاً در خصوص تسهیلات این بنیاد برای ما توضیح بدهید ؟بنیاد ملی نخبگان، تسهیلات خوبی را برای دانشجویان و همچنین اعضای هیئت علمی دارد که افراد براساس میزان امتیازاتی که از طریق رزومه خود (شامل فعالیتهای آموزشی، پژوهشی، ورزشی، فرهنگی، عضویت در کمیته های مختلف دانشجویی، افتخارات) کسب میکنند، میتوانند از این تسهیلات استفاده کنند. از جمله تسهیلات این بنیاد میتوان به کمک هزینه تحصیلی برای دانشجویان اشاره کرد که میزان این کمک هزینه برای مقاطع تحصیلی مختلف، متفاوت است (به ترتیب برای دانشجویان مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری ماهیانه 400، 500 و 900 هزار تومان). همچنین یکی از تسهیلات خیلی خوب این بنیاد برای آقایان، طرح جایگزین خدمت سربازی است. بنده در طول دوران دانشجویی ام از هر دو تسهیلات ذکر شده بهره مند شدم.
3. سوابق پژوهشی خود را ذکر بفرمایید؟
در طول دوران تحصیلم حدود 70 مقاله بین المللی به چاپ رساندم که 64 مقاله در پایگاه داده ISI(بالاترینIF=4)، 3 مقاله در پایگاه داده Pubmedو 3 مقالۀ دیگردر پایگاه داده Scopus نمایه می شوند.در 50 درصد مقالات بعنوان نفر اول یا نویسنده مسئول بودم. همچنین، حدود 15 طرح تحقیقاتی مصوب دانشگاه (که در اکثرشان مجری بودم) را انجام دادم. تعدادی مقاله نیز بصورت سخنرانی و پوستر در کنگرههای ملی و بین المللیداشتم. همچنین، در چند طرحهای تحقیقاتی و پایان نامه دانشجویان ارشد (بعنوان مشاور) مشارکت داشتم. علاوه بر این، بنده بعنوان داور در مجله "Iranian Journal of Medical Physics" و "Journal of Cancer Research and Therapeutics"همکاری دارم. همچنین، کتابی تحت عنوان "مبانی آمار"را بهمراه دو نفر از دوستان دیگر ترجمه کردم.
جهت مشاهده ادامه متن مصاحبه کلیک نمایید.
نظر دهید